nlc.hu
Életmód

Kiderült, mi okozhatta Berki Krisztián halálát

„Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt” – Berki Krisztián édesanyja megszólalt a fia haláláról

Egyetlen fiát gyászolja Berki Krisztián édesanyja.

Ma reggel, 41 éves korában meghalt Berki Krisztián. A hírt először a Blikk közölte, de azóta Berki Mazsi is megszólalt, aki szintén megerősítette a szörnyű hírt. Azóta természetesen az anyósát is felhívta, aki megrendülve fogadta fia halálhírét.

Berki Krisztián Berki Renáta Mazsi

Berki Krisztián az Ázsia Expresszben (Fotó: Tv2)

„Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam… Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom, nem volt beteg, nem volt semmi baja” – mondta a Blikknek Berki Krisztián édesanyja, Júlia

Mazsi egy órával ezelőtt így nyilatkozott néhai férjéről: „Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top