nlc.hu
Szabadidő

Kábítószergyanús anyagokat találtak Berki halálának helyszínén

Berki Krisztián halála: kábítószergyanús anyagokat találtak a helyszínen

A halál időpontjáról a rendőrség által egyelőre meg nem erősített információink vannak.

Ma reggel elhunyt Berki Krisztián. A szomorú hírt a rendőrség, majd a felesége Berki Mazsi is megerősítette. Megszólalt az egykori focista édesanyja is, akit lesújtott egyetlen fia halála. 

A rendőrség ezekben a percekben tartott sajtótájékoztatót a helyszínen, ám egyelőre nem szolgálhattak túl sok információval, hiszen jelenleg is folyik a nyomozás.

berki krisztián halálának helyszíne

Fotó: nlc

Információink szerint közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják Berki halálát, ugyanakkor a lakásban talált kábítószergyanús anyag miatt büntetőeljárás is indul. A halálának becsült időpontjáról egyelőre nincs pontos információ, annyit lehet tudni, hogy éjfél után történt. 

Meg nem erősített információk szerint a lakása erkélyén találhatták rá a holttestére.

Berki Krisztián Tatabányán született, korábban volt labdarúgó, az FTC vezérigazgatója és műsorvezető is. Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól, különc életviteléről híresült el. Évekig részt vett különféle magyar valóságshow műsorokban. 2019-ben a politikai pályán is kipróbálta magát. 

berki krisztán erkély

Fotó: nlc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top