nlc.hu
Aktuális

Berki Krisztián temetésének időpontja és helyszíne

Kiderült, mikor és hol lesz Berki Krisztián temetése

Berki Mazsi elárulta, hogy férjét, Berki Krisztiánt mikor és hol kísérik végső útjára – szúrta ki a Blikk.

„Kedves Barátaink! Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek.

Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát és a temetés alkalmával interjúkat ne készítsenek a közeli hozzátartozókkal. Berki Renáta és a gyászoló család. Szeretlek Szerelem”

Május 6-án hunyt el Berki Krisztián, a halála okát azonban eddig nem közölték. Dr. Parti Ágnes ügyvédnő szerint a toxikológia vizsgálatból kimutatható, Berki nemcsak kokaint fogyasztott a halála előtt, hanem „elég sok egyéb olyan kemikáliát, ami részben a testépítéshez, részben egyéb ilyen biológiai folyamatokhoz szükséges”. Ezek összhatását is vizsgálnia majd a szakértőknek.

Berki Krisztián Berki Renáta Mazsi

Fotó: TV2 / Nánási Pál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top