nlc.hu
Aktuális
Berki Krisztián több drogot fogyasztott

Többféle drogot is találtak Berki Krisztián szervezetében

Valószínűleg nem csak kokaint fogyasztott a halála előtt Berki Krisztián.

Május 6-án hunyt el Berki Krisztián, a halála okát azonban eddig nem közölték. Korábban elfogtak és kihallgattak egy drogdílert az ügyben, ám három nappal később szabadon engedték. A napokban hallgatták ki Berki Mazsit is, aki azonosíthatta néhai férje dílerét. A korábban elfogott férfi ügyvédje azt mondja, védencének nincs köze az ügyhöz.

Berki Krisztián

Fotó: TV2

„Berki Renáta említett egy olyan becenevet, amihez a védencemet kapcsolták. De már most szeretném kijelenteni, hogy ezen a becenéven őt soha senki nem hívta, nem emlegette. Ez nem az ő beceneve volt” – mondta a Ripostnak dr. Parti Ágnes ügyvédnő, aki azt is megosztotta a lappal, hogy toxikológiai vizsgálatból kimutatható, Berki nem csak kokaint fogyasztott a halála előtt. 

„Sajnálatos módon Berki Krisztián elég sok egyéb olyan kemikáliát fogyasztott, ami részben a testépítéshez, részben egyéb ilyen biológiai folyamatokhoz szükséges. Tehát ezeknek az összhatását is nyilván vizsgálni kell szakértőileg, hogy azoknak és a kokainnak az együttes hatása mit okozhatott nála” – mondta a Tényeknek az ügyvédnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top