nlc.hu
Aktuális

Ambrus Attila megrendítő vallomása Berki Krisztiánról

Ambrus Attila vallomása Berkiről, aki ma lenne 43 éves: „Bármennyiszer is kicseszett velem Krisztián, nagyon megrendített a halála”

Berki Krisztián 2022 májusában hunyt el tragikus hirtelenséggel az otthonában.

Ambrus Attilával 2017-ben, az Ázsia Expresszben ismerkedtek meg, egy csapatot alkotva, ötezer kilométert megtéve nyerték meg a TV2 sikerműsorát. Akkor úgy tűnt, a két híresség találkozásával életre szóló barátság vette kezdetét, hiszen kisvártatva könyvet is írtak közösen az ázsiai kalandjaikról, de hamar kiderült, hogy nem lettek közeli cimborák, sőt egy idő után már szóba sem álltak egymással – írja a Blikk.

“Nehéz Krisztiánról beszélnem, hiszen az élete utolsó néhány évében már nem tartottuk egymással a kapcsolatot. Ennek megvan az oka, de meg is tartom magamnak. Az viszont tény, hogy Ázsiában, az összezártság alatt megismerhettem egy olyan pozitív oldalát, amit talán kevesen”mondta Ambrus Attila. 

Ambrus Attila vallomása

(Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

“Néhány hete Maglódon tartottam jégkorong-foglakozást, amikor odajött hozzám Hódi Pamela édesanyja az unokájával, Natival, aki érdeklődött a sport iránt. Rögtön beengedtem Natit, személyében egy nagyon tisztelettudó, értelmes, jó gyermeket ismertem meg. A korongozás végén adtam neki egy kötetet az édesapjával közös könyvünkből. Akármilyen embernek is tartották sokan Krisztiánt, azt gondolom, nem hunyt el érdemtelenül, csodálatos gyerekeket hagyott maga után, csak szuperlatívuszokban tudok Natiról beszélni. A gyerekek az ő öröksége, és hiszem, hogy jó helyen vannak” – mondta a Viszkis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top