nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián és Mazsi utolsó közös fotója

„A fájdalmunk leírhatatlan” – Berki Mazsi utolsó közös képükkel búcsúzott Berki Krisztiántól

Megtörte a csendet férje elvesztése után Berki Mazsi.
Berki Krisztián Berki Renáta Mazsi

Péntek reggel érkezett a hír, hogy váratlanul meghalt Berki Krisztián. Az eddigi információk szerint holttestére a 9 éves Nati talált rá a 41 éves médiaszemélyiség IX. kerületi otthonának teraszán. Egyelőre hivatalosan nem közölték, mi okozta a halálát, a rendőrség korábban csak annyit árult el, hogy kábítószergyanús anyagot találtak a helyszínen.

Berki Krisztiánról számos ismert embert emlékezett meg a közösségi oldalakon, özvegye, Berki Renáta most egy közös fotóval búcsúzott férjétől.

A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Kérem a sajtót és Mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket, mellőzétek a »baráti« interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5-én készült a kislányunk féléves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged

– olvasható Berki Mazsi posztjában.

(Kiemelt kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top