Sztárok

Megyeri Csilla Berkiről: „Mindenkit átvágott”

Berki Krisztián és az Ázsia Expressz több szereplője között elmérgesedett a helyzet: a műsorvezető pénzt ígért, amit a többiek a mai napig nem láttak, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Megyeri Csillának elege lett belőle, kitálalt.

Felvétel van róla, hogy Berki Krisztián megígérte játékostársainak, hogy ha ő győz az Ázsia Expresszben, a többiek is részesednek a nyereményből. Az ígéretét nem tartotta be, sőt Berki azt állította, a TV2 még nem utalta el neki a nyerményt, így egyelőre nem tudja továbbküldeni. Ezt a csatorna cáfolta, közleményük szerint már rég az Ázsia Expressz győztesénél van a pénzt. Eközben a többi játékos nyilvánosságra hozta, hogy nem kapták meg az ígért összeget, ezért Berki Krisztián beperelte őket rágalmazásért. A Fem3Cafe műsorvezetője már többször is nyilatkozott az ügyben, felhasználva Megyeri Csilla nevét, akinek elege lett az őt ért rágalmazásból.

A TOP3 páros az Ázsia Expressz hajrájában. Fotó: TV2

„Először is, Krisztián ki akarta játszani a TV2-t. Mindenképp győzni akart, azt szerette volna, ha övé a dicsőség, mi pedig belementünk ebbe, bár szerintem látszott, hogy nem éppen úgy teljesítettünk egy idő után, ahogy a játék elején” – kezdte a NLCafe.hu-nak Megyeri Csilla

Decemberben leültünk öten: Csuti, Katinka, Zita, Krisztián és én. Akkor megbeszéltük a játékostársainkkal, hogy kinek mennyi pénz jár. Krisztián azt mondta, amint megkapja a nyereményét a csatornától, mi is megkapjuk a pénzt. Később aztán nem értük el, hívogattuk, mire ő azt állította, hogy nem kapta meg a pénzt. Mi persze utánajártunk, a TV2-ben pedig mondták, hogy már rég elutalták. Nos, nem hagytuk annyiban, próbáltuk elérni, persze ő egyből fenyegetőzött. Zsolti beszélt vele, Berki durva dolgokat mondott neki. 

Decemberben ültek össze megbeszélni, kinek mennyi pénz jár.

Ezeknek a részletezésébe most nem megyünk bele, de az biztos, hogy meglepő dolgokat állítanak Megyeri Csilláék.

„Egy ideig türelmesek voltunk, nem akartunk ebből bajt, de úgy gondoljuk, Krisztián átvágott mindannyiunkat. Hozzáteszem, korábban már többször csinált ilyet más emberekkel, ezen talán nem kellene meglepődnünk. Azt még elmondanám, hogy ugyanannyi pénze van, mint bárki másnak, hiszen az ő »vagyona« gyakorlatilag a szponzoroktól van. Amikor a luxusautókat kapja a támogatóktól, meghunyászkodik a nagyobb emberek között, bezzeg amikor köztünk, »kisemberek« között van, egyből nagy lesz az arca. Azt hiszi, hogy rajtunk átgázolhat, de nem hagyjuk magunkat” – mondta Megyeri Csilla, aki azt is elárulta, hogy Kulcsár Edináékkal együtt ügyvédhez fordulnak, és bebizonyítják, hogy Berki Krisztián nem az az ember, akinek sokan hiszik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top