Sztárok

Nem csillapodnak a kedélyek Baukó Éva és Berki Krisztián között

FEM3 Café két műsorvezetője, Baukó Éva és Berki Krisztián között óriási konfliktus alakult ki, élő adásban estek egymásnak. Szócsatájuk egészen odáig fajult, hogy Baukó Éva durva dolgokkal vádolta közösségi oldalán Berkit – írja a Blikk.

A FEM3 Café című reggeli műsorban csütörtökön szerepelt utoljára együtt Baukó Éva és Berki Krisztián, nagyon csúnyán összevitatkoztak – írja a Blikk. Baukó Éva közösségi oldalán fakadt ki Berki Krisztiánra, aki ugyancsak innen üzent kollégájának, hogy a Való Világ egykori szereplőjének komoly segítségre lenne szüksége.

„Reggel 9 órakor illuminált állapotban volt, ami lehet iszogatástól, gyógyszertől vagy éppen lelkiállapottól. Én nem azt állítottam, hogy pálinkásüveggel jött be reggel, de az biztos, hogy képtelen volt műsort vezetni” – írta Berki Krisztián, és műsorvezetőtársa nem hagyta ezt annyiban:

Csütörtök délután mentem el vérvizsgálatra, péntek délben kaptam kézhez az eredményeket: számomra egyáltalán nem meglepő módon negatív a véralkoholszintem. Ezután a sok hazugság után már biztos, hogy beperelem Berkit, és ne számítson arra, hogy csak néhány százezerről lesz majd szó, amit rágalmazásért fizetnie kell! Aki engem ismer, tudja, kemény és stramm nő vagyok! Szembeszállok vele, mert nem félek tőle!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top