Sztárok

Berki Krisztián ellentmondásba került a TV2-vel

Úgy tűnik, a megszokottnál is nagyobb a botrány Berki Krisztián körül. Már az alku is furcsa, amit a játékostársaival kötött. Aztán pedig úgy néz ki, hogy nem tartotta be, és a munkáltatójával is szembe került.

Berki Krisztián állítja, az Ázsia Expressz utolsó szakaszában ajánlotta fel Megyeri Csilláéknak, Kulcsár Edináéknak és Cseke Katinkáéknak, hogy ha előnyhöz juttatják a játékban őt és társát, a Viszkist, visszakapják majd a hetek során összegyűjtött milliós amulettjeik ellenértékét. Ám a mai napig nem fizette ki azt a 4-4 millió forintot, amit Megyeriéknek és Kulcsáréknak, illetve azt a kétmilliót, amit Csekééknek ígért. Mindezt pedig csak ennyivel kommentálta:

„Ha valaki azt állítja, hogy én nem fizetem ki azt, amit megígértem (pl. Ázsia-nyeremény), és azt állítja, hogy megkaptam, ez hazugság és igaztalan vád, becsületsértés, ennyi és nem több” – írta Berki, ám állításának ellentmond a TV2 sajtóosztályának határozott válasza: „Berki Krisztián az Ázsia Expressz kapcsán megkapta a szerződése szerint neki járó összeget. A szereplők egymás közötti megállapodásai és azok rendezése nem a csatornára tartozik, abba a TV2 nem szól bele.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top