Köllő Babett súlyos betegségéről vallott

nlc | 2018. Április 05.
Köllő Babett tinédzseréveit megkeserítette súlyos betegsége, amelyet csak szakember segítségével tudott legyőzni. A színésznő sokáig küzdött anorexiával, most erről beszélt.

Köllő Babettet magabiztos nőként ismerhettük meg, sosem gondoltuk volna, hogy neki is volt egy olyan mélypont az életében, ami nagyon súlyos következményekkel járt. A Feleségek luxuskivitelben szereplője ugyanis tinédzserévei alatt anorexiával küzdött, amelyből csak komoly segítséggel tudott kijönni. „Imádtam balettozni, de azt mondták a tanáraim, hogy fogynom kellene. Ma már tudom, maximum két kilóra gondoltak, de ez a rosszul értelmezett tanács elindított bennem valamit, elkezdtem éheztetni magamat, és fogyni” – kezdte Köllő Babett a Story magazinnak. 

„Jól éreztem magam, nem érdekelt, hogy a 167 centis magasságomhoz képest 39 kiló lettem. Ha kicsivel többet ettem, lelkiismeret-furdalásom volt. A szüleimnek persze feltűnt, de nem hallgattam rájuk, hogy egyek” – mondta a luxusfeleség, aki csak akkor ébredt rá a betegségére, amikor szerelmes lett, és elkezdett hízni. 
Biztonságban éreztem magamat, eljártunk ide-oda enni, kezdtem hízni. Akkor ébredtem rá, milyen sovány voltam, mekkora baj is lehetett volna. További tíz év telt el, mire valóban rendbe jöttem…
Exit mobile version