Marcellina a színpadon szabadult meg a ruháitól

nlc | 2018. Április 05.
Marcellinába több ezer férfi szerelmes volt, amikor befutott itthon, de őt jobban vonzotta Amerika. Az énekesnő a tengerentúlon is nagy hírnevet szerzett, ezekről az időkről is mesélt nekünk.

Marcellina mindig is bevállalós volt, korábban az egyik lemeze borítóján is meztelenül pózolt. Ebben is nagyon összepasszolnak a Nagy duettbeli párjával, Pumped Gabóval, aki legutóbb a kameráink előtt szabadult meg a ruháitól. A külföldön is befutott Marcellina nemrég Nánási Pál kamerái előtt is levetkőzött, ahol abszolút nem volt zavarban, így abban is biztosak lehetünk, hogy a műsor színpadán sem lesz problémája a lámpalázzal. Egyébként is, több száz show-ban szerepelt már karrierje alatt. 

„A produkciókban mindennek stimmelnie kellett – mesélte az NLCafe.hu-nak Marcellina. – Úgy tudtam gyorsan, pillanatok alatt megváltoztatni a ruhát, hogy az illesztéseknél szedtem le. Volt olyan, hogy rajtam ragadt, ekkor letéptem.” Az előadóművész azt is elárulta, hogy biztosan nem lesz olyan produkció, amit ne vállalna be. 

Exit mobile version