Sztárok

Pumped Gabo: „Ez nagy pofára esés”

A Nagy Duett első kiesői Marcellina és Pumped Gabo voltak. Az énekesnő szerint az lehetett a távozásuk oka, hogy duettpartnere nem kommunikált megfelelően a nagy rajongói táborával, Gabót pedig meglepte, hogy sok kommentelőnek nem tetszett a hangja.

Pumped Gabo és Marcellina voltak A Nagy Duett első kiesői. A páros amatőr és profi tagja is mindent megtett a fejlődésért, de a tegnapi produkciójuk sem nyerte el a közönség tetszését, így távozniuk kellett. Többen mondták az előző adás után, hogy Pumped Gabo tiszteletlen volt Marcellinával, amiért a korát élő adásban elmondta. Lehet, hogy ez volt a kiesés oka? Marcellina szerint a realitysztár nem tett bele elég munkát…

„El tudtam volna képzelni, hogy többet tegyen érte” – mondta A Nagy Duett sztárja a Mokkában. „Pont annyit dolgozott, amennyi ki volt írva. De ha tényleg azt akarjuk, hogy bármi fejlődés legyen, akkor kellett volna rá időt szakítani. Hozzá kell tennem, hogy a többi páros ezt mind megtette” – mesélte Pumped Gabo párja. 

Marcellina és Pumped Gabó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top