Sztárok

Marcellina a színpadon szabadult meg a ruháitól

Marcellinába több ezer férfi szerelmes volt, amikor befutott itthon, de őt jobban vonzotta Amerika. Az énekesnő a tengerentúlon is nagy hírnevet szerzett, ezekről az időkről is mesélt nekünk.

Marcellina mindig is bevállalós volt, korábban az egyik lemeze borítóján is meztelenül pózolt. Ebben is nagyon összepasszolnak a Nagy duettbeli párjával, Pumped Gabóval, aki legutóbb a kameráink előtt szabadult meg a ruháitól. A külföldön is befutott Marcellina nemrég Nánási Pál kamerái előtt is levetkőzött, ahol abszolút nem volt zavarban, így abban is biztosak lehetünk, hogy a műsor színpadán sem lesz problémája a lámpalázzal. Egyébként is, több száz show-ban szerepelt már karrierje alatt. 

„A produkciókban mindennek stimmelnie kellett – mesélte az NLCafe.hu-nak Marcellina. – Úgy tudtam gyorsan, pillanatok alatt megváltoztatni a ruhát, hogy az illesztéseknél szedtem le. Volt olyan, hogy rajtam ragadt, ekkor letéptem.” Az előadóművész azt is elárulta, hogy biztosan nem lesz olyan produkció, amit ne vállalna be. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top