Sztárok

Pumped Gabo levetkőzött nekünk

Pumped Gabo és Marcellina érdekes párost alakítanak majd A Nagy Duettben, előreláthatólag sokat fogunk majd nevetni, amikor ők lépnek fel. Gabo azonban elmondta: elege van már a beskatulyázásból, normális emberként szeretne érvényesülni.

Tegnap derült ki, hogy az énekesek mellett kik szerepelnek majd A Nagy Duett 2018-as kiadásában. Az egyik meglepőbb páros talán a Pumped Gabo–Marcellina-duó lesz, akik már a sajtótájékoztatón is megnevettették a résztvevőket. Bár Gabót a Balaton Soundon lenyomott tánca miatt ismerte meg az ország, kezd elege lenni a megbélyegzésből – mindezt félmeztelenül mondta el nekünk.

„Minden műsorban kérték, hogy Gabo, táncolj már kicsit. Megmondom őszintén, utálom, hogy beskatulyáznak. Viszont ha a döntőig eljutunk, akkor legyen” – kezdte Pumped Gabo. „Most megint kigyúrom magam, majd jól nézek ki a tévében, ha már énekelni nem tudok” – mondta őszintén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top