85 évesen is bombázó a hollywoodi sorozatsztár – és még több sztár, akiknek nem ártott a plasztika

nlc | 2018. Április 14.
Sok sztár nehezen tagadhatná le, hogy plasztikáztatott, és habár vannak elrettentő példák, akkor vagyunk igazságosak, ha bevalljuk: van, akinek mindez egészen jól sikerült. Például 85 évesen 50-nek kinézni nem mindennapi teljesítmény, még ha orvosi segítség kellett is hozzá.

Joan Collins (85)
A 85 éves angol díva úton-útfélen azt hangoztatja: szerencsés genetikájának köszönheti előnyös külsejét. Nos, mimikai ráncaiból ítélve azért a szikének is járna néhány köszönő mondat. Karrierje töretlen: a napokban jelentették be, hogy az Amerikai Horror Story 8. évadában kapott főszerepet.  És plasztika ide, retus oda, nyolcvan felett így kinézni nem semmi.

Susan Sarandon (71)

A 71 éves színésznő egy Oscar-díjjal és számtalan kasszasikerrel a háta mögött az utóbbi években egyre kevesebbet látható a filmvásznon, ám annál többet a televízió képernyőjén, például a Ray Donovan vagy a Viszály című sorozatban. Ne legyenek kétségeink, Sarandon rendszeresen varratja fel a ráncait, képei viszont két dologról árulkodhatnak: vagy literszámra issza a szűzlányok vérét vagy pokoli jó sebészt választott. 

Jessica Lange (68)

A kétszeres Oscar-díjas Jessica Lange, aki Sarandon partnere volt a Viszályban, továbbá az Amerikai Horror Story több évadában is rémisztgette a közönséget. A 68 éves sztár megszállottam küzdött az idő ellen, és néha bizony túlzásba vitte a kezeléseket, mégis azt hiszem, sokan szívesen cserélnének vele…

Nicole Kidman (50)

Nicole elképesztően néz ki, annak dacára, hogy ha akarná sem tagadhatná le a plasztikai beavatkozásokat. Az 50 éves ausztrál sztár tavaly tűnt fel a Hatalmas kis hazugságok című HBO sorozatban, és söpörte be az össze színésznői elismerést lehengerlő alakításáért. Kidman jelenleg a széria második évadán dolgozik, korábban pedig nagyon sokat kritizálták a botox kezelésekért, amiről azt mondják: idővel leszokott.

Cahterine Zeta-Jones (48)

Mrs. Michael Douglas az utóbbi időben nem jeleskedik a mozivásznon, inkább csak a tévében láthatjuk. A Viszály című sorozatban ugyan ő is kapott egy fontosabb szerepet, de a nagy filmesek így sem figyeltek fel rá újra. Következő munkája egy tévéfilm lett, a Cocaine Godmother. Aligha tudná letagadni, hogy ő is feküdt már kés alá, de az eredmény azért lenyűgöző…

Exit mobile version