Gundel Takács igent mondott a VIASAT-műsorra

nlc | 2018. Április 18.
Sok produkcióban láttuk már Gundel Takács Gábort, főként műsorvezetőként, ma este pedig egy új oldalát ismerjük meg: egyszerre lesz szakértő és zsűri a VIASAT3-on.

Az Ide süss! legújabb részében találkozhatnak a nézők Gundel Takács Gáborral, aki a tőle megszokott humorral segíti a versenyzőket a napi feladat során. Ezúttal ugyanis a Gundel-palacsintát kell újragondolniuk az amatőr cukrászoknak, a TV2 műsorvezetője pedig örömmel mondott igent, amikor a VIASAT3 meghívta.

Gundel Takács Gábor az Ide süss! műsorban Hajós Andrással, Sass Danival, Baracskay Angélával és Szabadfi Szabival – Fotó: VIASAT3/ Labancz Viktória

Gundel Takács Gáborról nem mindenki tudja, hogy vérrokonságban áll a híres Gundel Károllyal, egészen pontosan ő az anyai dédapja. Az iskolában még csak Takács Gáborként ismert műsorvezető később, a karriere elején vette fel a nevet, mivel akkoriban volt már egy Takács Gábor nevű kollégája a Magyar Televíziónál.

„Édesanyám  Gundel Márta, tehát anyai ágon vagyok tagja a Gundel családnak.  Dédapám, Gundel Károly hozta létre a városligeti éttermet, az ő nevéhez fűződik a Gundel-palacsinta is, de valójában az ő édesapja, Gundel János  alapította a vendéglátós dinasztiát” – mesélte a műsorvezető korábban több alkalommal is, és mindig hozzáteszi, hogy messze esett az alma a fájától, mivel ő nem tud főzni és legalább nem is próbál.  

Gundel Takács Gábor_1

Gundel Takács Gábor az Ide süss!-ben – Fotó: VIASAT3/ Labancz Viktória

gundel takacs hajos sass dani baracskay angela szabi a pek szabadfi ide suss

Gundel Takács Gábor értékeli a Gundel-palacsinták új verzióját az Ide süss! műsorban Baracskay Angélával és Szabadfi Szabival, valamint a két műsorvezetővel, Hajós Andrással és Sass Danival – Fotó: VIASAT3/ Labancz Viktória

Gundel Takács Gábor_2

Gundel Takács Gábor az Ide süss!-ben – Fotó: VIASAT3/ Labancz Viktória

A Gundel-palacsinta kapcsán Gundel elárulta: nem kell meggyújtani, hiszen akkor „kiég” belőle egy igencsak értékes összetevő, a rum. A lángoló palacsinta  csupán turistalátványosság, mert nem attól karamellizálódik a palacsinta tetejére szórt cukor, hogy meggyújtják, hanem attól, hogy tálalás előtt egy rövid időre a sütőbe kerül.

Itt megnézheted, hogyan segíti Gundel Takács Gábor az amatőr cukrászokat:

Exit mobile version