Sztárok

Gyerekkacaj aranyozza be Sass Dani mindennapjait

Nem csak az Ide süss! mai adásában veszik körül gyerekek a VIASAT3-as gasztroreality műsorvezetőit, Ábel Anitát és Sass Danit. Utóbbi a hétköznapokban is igyekszik minél több időt tölteni unokaöccsével, aki a család szeme fénye.

Gyerekkacajtól lesz hangos az Ide süss! mai adása, amelyben igazi gyereknapra számíthatnak a nézők. Repkednek majd a palacsinták, és fenséges mesetorták készülnek azoknak a gyerekeknek, akik az UNICEF képviseletében vendégeskednek majd a mai adásban a Viasat3-on.

Sass Dani örömmel emlékszik vissza erre a forgatási napra, amikor szinte minden a gyerekekről szólt.

Imádtuk ezt a forgatást! Kicsit mindenki jobban és többet mosolygott. A versenyzők célja már nemcsak a zsűri lenyűgözése, hanem a gyerekek megörvendeztetése volt

– árulta el a műsorvezető, aki remekül megtalálja a közös hangot a legkisebbekkel is. Mindez nem meglepő, hiszen unokaöccsével, Gerivel sok időt tölt együtt.

Gerike a család kis szeme fénye. Igyekszem minél több időt tölteni a családommal és vele Hajdúszoboszlón, mert nem szeretnék lemaradni semmiről. Hároméves, de nagyon jókat trécselünk már. Ha nem találkozunk, tesómat kéri, hogy hívjanak fel

– mondta Sass Dani, aki mindenben igyekszik Gerike kedvére tenni.

Sokat beszélgetünk és ha tehetem, mesélek is neki, de imádja a játékot a kutyával és a sütést is. Szinte profi módon gyúrja a tésztát, és töri fel a tojást is. Remélem, lesz még Ide süss! tizenöt év múlva is, mert ha felnőttként elindul a versenyen, szerintem meg is nyeri!

– mondta a műsorvezető, aki szeretne olyan harmonikus, nagy családot alapítani, mint amilyenben ő is felnőtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top