Kasza Tibi felesége gyereket vár

nlc | 2018. Május 24.
Régóta tervezik, most végre valóra vált az álmuk: Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea, -vagy ahogy akövetői ismerik-, Manker első gyermeküket várják.

Kasza Tibi és felesége pár hónappal ezelőtt, titokban házasodtak össze Amerikában. Nem verték nagy dobra, csupán hetekkel a frigy után közölték a rajongókkal a jó hírt. Az eljegyzés viszont nagyot szólt, hiszen Kasza Tibi élő adásban kérte meg Manker kezét. Ahogy ezt, úgy életük legfontosabb pillanatát is nagy közönség előtt élték meg.

A Nagy Duett zsűritagja egy dalt írt feleségével, amelyben Mankerrel a babájuk szívhangját mutatják be.

Ez a hang a mi pici babánk szívhangja. Hamarosan szülők leszünk, hárman lesznek Mankerék

– jelentette be Kasza Tibi az Instagram oldalán.

Pillanatok alatt több tízezer lájkogt kapott a nagy bejelentés, és százával gratuláltak nekik az örömhírhez. Nemrégiben Kasza Tibor már amesélt arról, hogy természetesnek veszi, hogy hamarosan apa lesz, és néhányam már akkor sejtették: nem kell sokáig várni a nagy bejelentésre.

“Őszintén, tiszta szívemből mondtam igent a házasságra, minden korábbi szorongásom elmúlt, és azt is természetesnek veszem, hogy hamarosan édesapa leszek. A világ legjobb dolga kimondani, hogy van feleségem, pedig sokáig tartottam az elköteleződéstől.”

Exit mobile version