Sztárok

Kasza Tibi titokban házasodott össze szerelmével

Exkluzív helyszínen mondta ki egymásnak a boldogító igent a pár. Kasza Tibiék régóta titkolják, hogy már férj és feleség.

Hogy lehetne elfelejteni, mikor Kasza Tibi a Nagy Duett színpadán, élő egyenes adásban kérte meg szerelme kezét? Az áprilisi estén Kasza mindenkit meglepett mikor színpadra állt, és elénekelt egy szerelmes dalt, aminek végén féltérdre ereszkedett, és feltette a legfontosabb kérdést párjának, Darai Andreának.

Kaszáék gyorsan eltervezték az esküvőt, legalábbis ezt hitették el mindenkivel. Januári dátumról és tízmilliós thaiföldi lagziról nyilatkoztak, de ez csak terelés volt. Valójában őszi amerikai túrájukra időzítették a házasságkötést, és szeptember 15-én egybe is keltek, írja a Bors.

Hogy miért döntöttek így, arról Kasza Tibi mesélt. „A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos igen-t. Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba” – mondta a műsorvezető.

Sok boldogságot kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top