Delhusa Gjon balhéja kritikán aluli – te is elküldenéd?

nlc | 2018. Augusztus 28.
Eddig elég egységesnek tűnik a nézők véleménye: a Nyerő Páros első adása után a hozzászólók hazaküldenék Delhusa Gjont a barátnőjével együtt. És ha rajtad múlna?

Ugorjunk ahhoz a Nyerő Páros-jelenethez, amely kiverte a biztosítékot több nézőnél is. A villa szobáit osztották fel a játékosok egy verseny után, és a cserebere úgy alakult, hogy Delhusa Gjon a barátnőjével az egyik sátrat kapta. 

Delhusa Gjon és Molnár Fanni a Nyerő Páros első adásában kihúzták a gyufát

„Én egy villára szerződtem. Nem sátorra szerződtem, én hazamegyek” – kezdte a zenész, és ekkor még mindenki azt gondolta, viccelődik, majd kellemetlenre fordult a beszélgetést, amikor kiderült, Delhusa Gjon tényleg megsértődött. „Gyerekek, én nem sátorra nem szerződtem. Földre feküdni egy sátorban, azt én nem kívánom. Olyan alapon miért nem a budiban alszom, vagy a kutyaházban?”

A kis videóban is látszik a többiek döbbent arckifejezése, aminek nemcsak ebben a kis filmben adtak hangot, de a jelenet után a konyhában a játékosok Delhusáék háta mögött elmondták a véleményüket. Dobó Ági szépen összefoglalta azzal, hogy mindenki tudta, mire vállalkozik. Egyedül talán Vasvári Vivien jött ki jól ebből a helyzetből, őt a nézők és a szereplők többsége is megkedvelte. 

„Szerintem mi a többieknek szimpatikusak lehetünk, én az első nap nagyon jól éreztem magam” – mondta Delhusa 44 évvel fiatalabb barátnője, Molnár Fanni

Olvasva a nézők hozzászólásait a Nyerő Páros közösségi oldalán, úgy érezzük, hogy a nézők ezzel nem értek egyet. Szemezgettünk, de a bármelyiket random módon idemásolhattuk volna: 

És mi a te véleményed a Nyerő Páros első hisztijéről?

Exit mobile version