nlc.hu
Sztárok

Delhusa Gjon a családjáról

Remekül kijön Delhusa Gjon fiatal párja és a zenész exneje

Az énekes szerint a családjában mindenki elfogad mindenkit.

Delhusa Gjon mindig is büszke volt arra, hogy – mediterrán szokás szerint – hihetetlenül összetartó a családja, amelynek a volt felesége is szerves része – írja a Blikk. Évente többször is összejön a család Delhusa Gjonéknál – legutóbb karácsonykor –, annak ellenére, hogy a zenész három fia közül kettő is külföldön él.

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon és a 44 évvel fiatalabb párja, Fanni – Fotó: Sajtóklub

„Philipp, a legnagyobb fiam Svájcban dolgozik, de rendszeresen hazalátogat, a legkisebb, Flavio pedig Amszterdamban él, de őt is sűrűn látom. Maximilien, azaz Macó, a középső fiam itt van a közelemben, vele naponta többször is beszélünk” – mesélte a bulvárlapnak Delhusa, aki arról is beszélt, hogy a 3 évvel ezelőtt  megözvegyült Macónak az új párját és annak a kislányait is befogadta a család. 

Nem kérdés nálunk, hogy mindenkit szeretettel látunk, és mindenki elfogad mindenkit. Furcsa, színes és összetartó család vagyunk, és ez olyannyira működik, hogy a volt feleségem sem maradhat ki a családi összejövetelekből. (…) Sőt Fannival is megszerették egymást, nagyon jóban vannak, fura módon valahogy a sajátjaként fogadta el Fannit” – árulta el a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top