nlc.hu
Sztárok

Delhusa Gjon fia gyászol

Delhusa Gjon elmondta, hogy érzi magát a fia a tragédia után

Delhusa Gjon fia másfél hónapja veszítette el a feleségét.

Mindenkit sokként ért, amikor kiderült, meghalt Delhusa Gjon fiatal menye. Maximilien és felesége életében hatalmas volt a boldogság, hiszen év elején megszületett a kislányuk, ám a sors kegyetlenül elbánt velük: a fiatalasszony napokig kórházban volt, de sajnos nem tudták megmenteni az életét. Az énekes fia egyedül maradt a gyászában, ráadásul pár hónapos kislányát is a felesége nélkül kell felnevelnie. Delhusa a BEST magazinnak beszélt róla, milyen állapotban van most a fia. 

„A gyász minden folyamatán végigment és megy. A vádaskodáson, hogy miért pont velük történt meg mindez, hogy lehetne visszahozni a feleségét, a szerelmét, a lánya édesanyját. Aztán dühös volt, apátiába esett, csak ült és nézett maga elé. Most a letisztulás, lecsendesedés állapotát éli meg. Odaköltöztek az édesanyjához, a volt feleségemhez, Zsuzsa a nap minden percében velük van. Szeretném, ha Macó érezné, rám is mindig mindenben számíthat. Például minden másnap főzök rájuk Fanni támogatásával, így praktikus része is van most az életemnek. Annak nagyon örülök, hogy Macó ma már nagy sétákat tesz Zoéval a Duna partján, tologatja a lányát a babakocsiban, mosolyog rá, eddig ez is nehezen ment. Észreveszi, amikor besüt a nap a házba, ahol csend és nyugalom veszi körül. Erős gyerek, elkezdte kézben tartani az életét, az életüket, pontosan tudja, ezt a félárva kislányt, még ha segítséggel is, de neki kell felnevelnie” – árulta el a lapnak Delhusa Gjon.

Bordán Irén végre unokázhatott

Zalatnay Sarolta, Kovács Kati és Koncz Zsuzsa az e heti BEST címlapján

Tovább sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top