nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid börönélete

Fekete Dávidra hiába vigyáznak a börtönben, pokol vár rá Ambrus Attila szerint

Az elmúlt két hétben Fekete Dávid magánzárkában volt, de lassan lejár a karanténidőszak, és bekerül a többi rab közé.

Május elején vették őrizetbe Fekete Dávidot, üzletszerűen elkövetett sikkasztás, illetve más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt. Az egykori megasztáros énekes egyes hírek szerint akár 11 év börtönbüntetést is kaphat, és a bíróság szerint a letartóztatásra azért volt szükség, nehogy nyoma vesszen a férfinak, illetve nehogy elkövessen más bűncselekményeket. Hamarosan lejár a 14 napos karantén, és Fekete bekerül a többi rab közé, Ambrus Attila szerint arra nem is lehet felkészülni, ami a zenészre vár – erről a Borsnak mesélt. 

„Börtöne válogatja, hogy milyenek a viszonyok, de abban például biztos vagyok, hogy mostantól pokol vár a börtönben Fekete Dávidra. Nem fizikai értelemben mondom. A haja szála sem fog görbülni. Nem lenne jó reklám a büntetés-végrehajtásnak, ha egy híres embert véletlenül megvernének a srácok, vagy esetleg egy lecsiszolt fogkefe vége csúszna a lapockái közé. Ilyen biztosan nem fog vele megtörténni. Az viszont igen, hogy bekóstolják majd a fiúk. Meg fogják találni, beszólásokat fog kapni, úgy nevezik majd, hogy »rejtett munkaerő«, ami egy szexuális utalás. Pszichológiai hadviselésnek már ez is elég, nincs az az ember, aki nyugodtan alszik egy olyan közegben, ahol nála kétszer, háromszor nagyobb izommennyiséggel megáldott, kétméteres, tetovált férfiak kerülgetik. A megjelenésük is alkalmas arra, hogy elrettentsék az embert.”

Fekete Dávid bekerült a rabok közé

Fekete Dávid bekerült a rabok közé (Fotó: Fekete Dávid / Facebook)

Fekete Dávid teljesen magára marad a börtönben, a felesége korábban feljelentette, így ő sem látogatja majd, de Ambrus szerint leginkább az okoz majd Feketének gondot bent, hogy a rabok azt gondolják: aki sikkasztás miatt kerül be, annak sok pénze van elrejtve.

„Meg fogják környékezni, legalábbis meg fogják kísérelni a zsarolást. Nem csak őt, kint a családját is.”

Fekete Dávid ügye nagy nyilvánosságot kapott: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top