nlc.hu
TV-sztárok

Több éves börtön várhat Fekete Dávidra

Akár 11 évet is kaphat a százmilliókkal tartozó Fekete Dávid

Hosszú évekre börtönbe kerülhet az egykori megasztáros. Károsultjai megnyugodtak, amikor látták, hogy bilincsben vitték a bíróságra Fekete Dávidot.

Elrendelték Fekete Dávid letartóztatását. A közel százmilliós tartozást felhalmozó, sikkasztással és csalással gyanúsított egykori megasztárost bilincsben vezették csütörtök délután a Győri Járásbíróságra, ahol több károsult is várt rá az utcán, dühösen szidva az őket átverő autókereskedőt – számolt be a Blikk.

Fekete Dávid

Fekete Dávidot bilincsben vitték a bíróságra (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

Fekete Dávid egy hónapig biztosan rács mögött marad. A bíróság szerint a letartóztatásra azért volt szükség, nehogy nyoma vesszen a férfinak, illetve nehogy elkövessen más bűncselekményeket. Károsultjai még bíznak abban, hogy visszakapják a pénzüket.

A zenész – akitől felesége már válni akar – hosszú évekre a rács mögé kerülhet. Egy, a bulvárlapnak nyilatkozó jogi szakember szerint hasonló bűncselekményekért 2-11 évnyi büntetés is kiszabható.

Olvass még Fekete Dávidról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top