nlc.hu
TV-sztárok

Haldoklót is megkárosított Fekete Dávid

Hajmeresztő gyanú Fekete Dávid ügyében: egy haldoklónak adta el a bedőlt cégét

Fekete Dávid csalási ügye még szörnyűbb fordulatot vett.
fekete dávid

Mint megírtuk, Fekete Dávidnál hétfőn reggel házkutatást tartott a rendőrség, majd őrizetbe vették az énekest. Az előzetes letartóztatásról 72 órán belül döntenek.

A Blikknek nyilatkozott az ügyészség a sokkoló részletekről: Közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják a férfit(…)A közokirat-hamisítás lényege, hogy amikor már nagyon szorító helyzetbe került a cége, akkor eladta egy olyan személynek, akiről ő is tudta, hogy halálos beteg – nyilatkozta Dr. Gál Katalin, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője.

Fekete Dávid két hónapja hívta fel magára a figyelmet, amikor egy posztban kitálalt a gyermekei édesanyjáról. Később kiderült, tetemes adósságot halmozott fel, nagyon sok embert átvágott. Az egyik károsult még a Mokkában is beszélt az énekessel való üzleteiről, továbbá elárulta, hogy annyi pénzzel tartozik különböző embereknek, hogy emiatt elúszott az édesanyja háza, sőt, még gyerekei anyját is adósságba hajszolta.

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

Még több cikk a botrányos üggyel kapcsolatban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top