nlc.hu
Sztárok

Őrizetbe vették Fekete Dávidot

Őrizetbe vette a rendőrség Fekete Dávidot

Fekete Dávidnál házkutatást tartottak, majd őrizetbe vették.

Tovább gyűrűzik Fekete Dávid botránya: az énekesnél hétfő reggel tartott házkutatást a rendőrség, majd őrizetbe vették – írja a reflektoronline.hu. A lap úgy tudja, hogy a bíróságnak 72 órán belül rendelkeznie kell  Fekete Dávid előzetes letartóztatásával kapcsolatban. 

Fekete Dávid két hónapja hívta fel magára a figyelmet, amikor egy posztban kitálalt a gyermekei édesanyjáról. Később kiderült, tetemes adósságot halmozott fel, nagyon sok embert átvágott. Az egyik károsult még a Mokkában is beszélt az énekessel való üzleteiről, továbbá elárulta, hogy annyi pénzzel tartozik különböző embereknek, hogy emiatt elúszott az édesanyja háza, sőt, még gyerekei anyját is adósságba hajszolta.

„Több rendőrségi feljelentés is van folyamatban ellene már évek óta, de még mindig szabadlábon van és folyamatosan pusztít. (…) Mindenki ismeri Győrben és környékén, nem nagyon üzletelnek már vele, tudják, hogy gyakorlatilag semmi nincs a nevén. Ha a rendőrök elviszik, esélytelen, hogy viszontlássák a pénzüket” – mondta korábban egy informátor a Blikknek. 

fekete dávid kiemelt

Fekete Dávid (Fotó: Facebook)

Fekete Dávid botránya: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top