nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid gigaadóssága

Százmilliókkal tartozik Fekete Dávid, az egykori megasztáros ellen több rendőrségi ügy is van

Súlyosan eladósította a feleségét.

Nemcsak önmagát, de a családját is nagyon nehéz helyzetbe hozta a válófélben lévő Fekete Dávid. Az énekesből lett használtautó-kereskedő maga ismerte el legutóbbi Facebook-posztjában, hogy „súlyos százmilliókkal” tartozik.

Fekete Dávid

Súlyosan eladósította a feleségét Fekete Dávid (Forrás: @fekete_david_singer / Instagram)

Mint a Blikk megtudta, a 34 éves egykori megasztáros – akit napok óta hiába keres a családja – a 11 évvel fiatalabb feleségét is olyan helyzetbe hozta, amellyel a háromgyermekes anyuka akár hosszú évtizedekig is ellehetetlenül anyagilag: közel százmilliós hitelt vetetett fel neje cégével.

„Több rendőrségi feljelentés is van folyamatban ellene már évek óta, de még mindig szabadlábon van és folyamatosan pusztít. (…) Mindenki ismeri Győrben és környékén, nem nagyon üzletelnek már vele, tudják, hogy gyakorlatilag semmi nincs a nevén. Ha a rendőrök elviszik, esélytelen, hogy viszontlássák a pénzüket” – értesült a bulvárlap egy nyugat-magyarországi autókereskedőtől.

A házaspár magánéleti vitája a közösségi médiában zajlott:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top