nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid anyósa a válásról

Fekete Dávid anyósa reagált az énekes kiírására: „Ez egy megkeseredett, reményvesztett ember kapálózása”

Fekete Dávid anyósa máshogy látja a dolgokat, mint az énekes.

Ahogy azt mi is megírtuk, Fekete Dávid egy nyilvános posztban jelentette be, hogy elválik a feleségétől, ráadásul azt is megosztotta, hogy egy harmadik fél miatt ért véget a házasságuk. Az énekes minden bizonnyal tele van dühvel, hiszen durva sorokat fogalmazott meg. Bár a felesége nem reagált, az anyósa beállt a kommentelők sorába. 

„Sajnállak Téged!! Mosolyogva olvasom. Sok a sajnálkozó hozzászólás, akik NEM ismernek Téged valójában, csak a FEKETE Dávidot mint énekest!!!! A kettő SAJNOS Nem ugyanaz!!!! Az amit itt összehordtál, egy MEGKESEREDETT, REMÉNYVESZTETT EMBER KAPÁLÓZÁSA! Jó lenne ha az igazságot osztanád meg A NAGY NYILVÁNOSSÁGGAL, még mielőtt ezt MÁS teszi meg!!!! És az Nem fog kímélni az igazság napvilágra kerül! A CSALÁDOKAT PEDIG TE TESZED TÖNKRE A beteges féltékenységeddel, és a gyerekes észjárásoddal! Jó lenne ha ezt a posztot törölnéd mert gyerekes gyáva dolog, ja és a Győri barátnődnél biztos vigaszra lesz!! Legyen szép estéd, ezt kívánja Neked az, akire Te felnéztél és nagyon sokat köszönhetsz!!! Szállj MAGADBA és Ne HAZUDJ a rajongóidnak, akik hittek Benned!” – írja Fekete Dávid feleségének édesanyja, aki egy következő hozzászólásban azt is elárulta, hogy a lánya nem fog beszállni a kommentelgetésbe, mert – idézzük – nem alacsonyodik le erre a szintre.

A szóban forgó poszt:

Kedves Ismreősök, barátok! Mivel magánéletemet nagyrészt a nyilvánosság elött éltem... Egyszer, számot kell adni...

Közzétette: Fekete Dávid Hivatalos – 2021. március 4., csütörtök

Ők is a válás mellett döntöttek: 

 

fekete dávid

Fekete Dávid (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top