nlc.hu
Sztárok

Sikkasztással gyanúsítják Fekete Dávidot

Üzletszerűen elkövetett sikkasztással gyanúsítják Fekete Dávidot, aki mindent tagad

Letartóztatást indítványozott a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség Fekete Dávid ellen.

Ahogy mi is megírtuk, hétfőn házkutatást tartott a rendőrség Fekete Dávidnál, majd őrizetbe vették az énekest. A Reflektor Online azt írta, a bírságnak 72 órán belül rendelkeznie kell Fekete Dávid előzetes letartóztatásával kapcsolatban. A 24.hu a police.hu-t idézte, miszerint letartóztatást indítványozott a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség a jelentős értékű, üzletszerűen elkövetett sikkasztással gyanúsított Fekete Dáviddal szemben.

Mint írják, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban 2021. május 4-én őrizetbe vettek egy győri férfit. A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatalember gépjárművek adásvételével foglalkozott, azonban több autótulajdonost károsított meg azzal, hogy a gépkocsik eladását követően azok ellenértékét nem fizette ki. A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, és otthonában kutatást tartottak.  

A lapnak nyilatkozott Gál Katalin, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője, aki elárulta, Fekete Dávid tagadta a bűnösségét és érdemi védekezést terjesztett elő.

fekete dávid

Fekete Dávid (Fotó: Facebook)

Fekete Dávid botránya hónapok óta húzódik: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top