nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid felesége beadta a válópert

Fekete Dávid felesége beadta a válókeresetet és kizárólagos felügyeletet kért az ikrekre

Fekete Dávid feleségének elege lett, beadta a válókeresetet.

Fekete Dávid két hónappal ezelőtt posztolta a Facebook-oldalán, hogy a felesége megcsalta, ezért szakítottak. Az énekes gyermekeinek anyja tagadta, hogy ez vezetett a kapcsolatuk végéhez, leginkább az anyagi gondok és feszültség miatt döntött úgy, hogy véget vet a házasságnak. Később kiderült, Fekete Dávid tetemes adósságot halmozott fel, az édesanyja házát és a felesége cégét is ellehetetlenítette és többeket megkárosított. Hétfőn házkutatást tartottak nála, majd őrizetbe vették: ma vádat emeltek ellene, sikkasztással gyanúsítják.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban a feleség számára, beadta a válókeresetet és kizárólagos felügyeleti jogot kért a közös gyerekikre – írja a Blikk. „Igen, az ügyvédem beadta a váláshoz szükséges papírokat, nincs visszaút, vége a házasságunknak. Felkészültem rá, hogy szüleim segítségével egyedül nevelem fel a három gyerekemet” – mondta a lapnak Regina.

fekete dávid családja

Fekete Dávid tavaly a családjával (Fotó: Facebook)

Fekete Dávid botránya sokakat megdöbbentett: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top