nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid gyerekei

Fekete Dávid gyerekei örökölhetik apjuk százmilliós adósságát

Fekete Dávid előzetes letartóztatásáról múlt csütörtökön döntött a bíróság.

Ha az előzetesben lévő Fekete Dávidot elítélik, és az összesen százmilliós nagyságrendű kárt is megállapítják a károsultaknak, a családja is veszélybe kerülhet, még a gyerekeire is hatalmas adósságot hagyhat – írja a Blikk.

Fekete Dávid adósságát ikrei is örökölhetik

„ Ha nem tudja behajtani a hatóság az adósságot, az örökösökre száll, amit csak akkor nem kell kifizetniük, ha visszautasítják az egész örökséget (…)Ha a károsultak a polgári jogi igényüket a büntetőeljárás során érvényesítik, akkor ilyenkor nincs elévülési idő. A kártérítés összege a kár és annak járulékai, kamatai lehetnek… A gyerektartást még a börtönben járó illetményből is vonhatják, de a szabadulás után mindenképpen megteszik, ha az illető nem fizeti magától. Ez általában egy gyerek esetén 33 százalék szokott lenni, de nem lehet több a munkabér ötven százalékánál” – mondta a lapnak dr. Nagy Péter kárigényekre specializálódott jogász.

Egyre nagyobb bajban van Fekete Dávid: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top