nlc.hu
Életmód

Delhusa Gjon párja a munkáról

Fanni nem akarja, hogy 44 évvel idősebb párja, Delhusa Gjon eltartsa

A lány a kapcsolatán belül is igényli a szabadságot.

Delhusa Gjon és kedvese, Fanni tíz éve alkotnak egy párt, de a mai napig forró szerelemmel tekintenek egymásra. Habár a kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen, ugyanis a legtöbben nem jósoltak hosszú jövőt a párnak a 44 év korkülönbség miatt. Fanniék viszont rácáfoltak azokra, akik nem hittek bennük. 

Delhusa Gjon és Fanni

Fotó: Schumy Csaba

Talán sokaknak meglepő lehet, de a lány tényleg nem a pénz vagy a hírnév miatt van együtt a zenésszel, hiszen számára nagyon is fontos, hogy legyen saját karrierje. 

„A tőzsdei kereskedelemben tevékenykedem, egy 70 fős csapatot irányítok. Fontos számomra, hogy anyagilag önálló és független legyek, nem akarom, hogy Gjoni tartson el. Olyan nő vagyok, akinek a kapcsolatán belül is lényeges a szabadság. Mi azt valljuk, addig van egyensúly, amíg külön-külön is kerek egészek vagyunk – szögezte le a lány a Meglepetés magazinnak, majd arra is kitért, az sem zavarja, hogy párjával úgy döntöttek, nem lesz közös gyermekük. – Nem érzem ezt lemondásnak. Az igazság az, hogy én is túlságosan élvezem a közös életünket és a karrieremet. Mindezt meg szeretném őrizni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top