nlc.hu
TV-sztárok

Delhusa Gjon és párja 10 éve vannak együtt

„Ez egyszer csak úgy eltelt” – 10 éve van együtt Delhusa Gjon és párja

Nem terveznek ünneplést, csupán élnek tovább szeretetben.

Delhusa Gjon és párja, Molnár Fanni 10 éve alkotnak egy párt. Fanni 44 évvel fiatalabb az énekesnél, amiért a pár rengeteg támadást kapott a kapcsolatuk elején, de az idő őket igazolta. 

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon a Reggeliben

Gjon szerint nem is olyan nagy dolog, hogy ilyen régóta együtt vannak, amire az RTL Klub Reggeli műsorvezetői rávilágítottak, hogy igenis az. 

„Ez egyszer csak úgy eltelt. Nem számoltunk semmit, én azt szoktam mondani, hogy ha csend és nyugalom van, akkor minden rendben van. A nagy korkülönbség ellenére nagyon jól működünk és ennyi – mondta az énekes, majd hozzátette, nem terveznek ünnepelni, csak szimplán feltűnt nekik, hogy már hány év telt el az összejövetelük óta. – Nem kell ünnep, nem kell évszám, nem kell jubileum, udvariasság kell, kölcsönös, marha nagy tisztelet, ahogy a Fanni mondja, konfliktusmegoldó készség. Nem szabad feladni egy hirtelen veszekedésnél, vagy felkapni a vizet, hanem rögtön azon kell gondolkozni, hogy gyorsan fogjuk ki a szelet a vitorlából, mert ez egymásra rakodik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top