nlc.hu
TV-sztárok

Delhusa Gjon párja a megismerkedésükről

Delhusa Gjon párja meglepő titkot árult el a kapcsolatukról

Végül megtetszett neki a zenéje is.

Delhusa Gjon és Molnár Fanni több mint 10 éve alkotnak egy párt. A hatalmas korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, ám ők mindenkire rácáfoltak, és azóta is boldogan élnek. 

Molnár Fanni és Delhusa Gjon

Delhusa Gjon és Molnár Fanni (Fotó: Birton Szabolcs)

Bár régóta beszélnek az esküvőről, még nem érkezett el az ideje az egybekelésnek, azt viszont már korábban is kijelentették, nem terveznek közös gyermeket. „Az egészségem, a vitalitásom megengedné, hogy a három fiam mellé jöjjön egy negyedik gyerek, de őszintén megmondom, félek tőle. Nem tudom, lenne-e még erőm, türelmem hozzá. Azt tapasztalom az unokámnál, hogy három-négy órát szívesen játszom vele, de utána elég, megyek a dolgomra. Tudom, hogy Fanni – ahogy mindent az életben – a gyerekkel kapcsolatos tennivalókat is levenné a vállamról, de egyelőre vele teljes egyetértésben abban maradtunk, nem szeretnénk gyereket”vallotta be korábban az énekes.

Most a Mokkának adtak interjút, ahol Fanni soha nem hallott történetet mesélt a megismerkedésük időszakából. Mint kiderült, a 44 éves korkülönbség miatt érthetően Fanni egyáltalán nem volt tisztában kedvese munkásságával. 

A személye tetszett meg elsőként, a zenéjét nem is ismertem, utánanéztem, ki is lehet ez a hapsi. A zenéje közben megtetszett, most már én szoktam neki segíteni a dalszövegekben, mert kívülről fújom az összeset, ha esetleg elfelejti – mondta nevetve Fanni, majd azt is elárulta, mi az, ami ilyen hosszú ideje összetartja őket. – Semmit nem tervezünk meg, hanem valami ötlet kipattan a fejünkből, és azt azonnal megvalósítjuk. Most például holnapután utazunk Athénba, öt napja tudtam meg, hogy megyünk. Lehet, ez másoknak kicsit furcsa, de mi folyamatosan így éljük a hétköznapjainkat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top