nlc.hu
Sztárok

Delhusa Gjon ilyen esküvőt tervez

Delhusa Gjon az esküvőjéről: „Tandemugrás közben esküdnénk meg”

Nem hétköznapi ceremónia lesz, az biztos.

Delhusa Gjon és kedvese, Fanni az évek során rengeteg támadást kaptak, ugyanis sokan nem nézték jó szemmel, hogy az énekes egy 44 évvel fiatalabb lány szívét rabolta el

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon (Fotó: Schumy Csaba)

A 69 éves Delhusa három éve kérte meg szerelme kezét, de az esküvőre még nem került sor. Már tervezik a nagy napot, amelyet ugyanolyan különlegesnek szánnak, mint amilyen a kapcsolatuk is. A hot! magazinnak nemcsak az esküvői terveikről mesélt, hanem arról is, milyen nehézségekkel kellett szembenézniük kapcsolatuk elején. 

„Fanni tizennyolc éves volt, amikor azt mondta a szüleinek, hogy hozzám akar költözni. Amikor két ember közös életet kezd, össze kell csiszolódniuk, így adódnak nehézségek. Mivel én vagyok a rangidős, arra tanítottam meg Fannit, hogy a problémamegoldás a legfontosabb annak érdekében, hogy jól működjön a párkapcsolat. Természetesen kívülről érkező nehézségekkel is szembe kellett néznünk, ugyanis a kapcsolatunk nem szokványos, és sok kritikát kaptunk emiatt, de ezt mind túléltük, és most már mindenki látja, hogy boldogok vagyunk együtt” – magyarázta Delhusa Gjon, aki a ceremóniáról annyit árult el, egészen extrém elképzeléseik is vannak.

„Vannak ilyen elképzeléseink, hogy tandemugrás közben esküdnénk meg, vagy vágtázás közben adna bennünket össze egy pap, de az is felmerült bennünk, hogy a víz alatt, avagy a jubileumi koncertünkön házasodnánk össze.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top