Schobert Norbi felháborodott, amiért kirúgták az őt megmentő orvost

nlc | 2018. Szeptember 21.
Schobert Norbi örökre hálás lesz annak az orvosnak, aki megmentette az életét évekkel ezelőtt. Dr. Székely Lászlót pár nappal ezelőtt menesztették, ami felháborította a fitneszgurut.

Pár nappal ezelőtt eltanácsolták az Országos Kardiológiai Intézet osztályvezető főorvosát, dr. Székely Lászlót, mert egy operáció során egy olyan orvos segítségét kérte a doktor út, akinek nem volt a GOKI-val szerződése. A hír hallatán sokan ledöbbentek, hiszen Székely a 100 legjobb magyar orvos listáján is szerepel, pályafutása során több ezer ember életét mentette meg – köztük Schobert Norbiét is, aki ugyancsak megszólalt az ügy kapcsán.

Fotó: Facebook

„Ledöbbentem az elmúlt napok eseményein, hiszen egy életre szóló hálával tartozom Székely Lászlónak, s ezzel rajtam kívül még sok ezren vannak így. A doktor úr egy 24 órás ügyelet után is vállalta a 9 órás operációt: eltávolította majdnem a fél szívemet, és a saját kezével, egy teflonanyaggal pótolta a hiányzó részt. Csupán 10 % esélyem volt a túlélésre, ő azonban csodát tett” – mesélte a Blikknek Norbi, majd hozzátette, hogy szerinte Székely doktor úr pótolhatatlan a szakmában.

Exit mobile version