Életében először bálozott a RTL Klub híradósa a 20 éves Story Gálán

nlc | 2019. Február 10.
A rutinosnak számító bálozók mellett a 20 éves Story Gálán idén egy első bálozó is jelent volt. Rábai Balázs, az RTL Klub híradósa nem akárkivel érkezett!

„Sem én, sem a párom nem vagyunk bulizós alkatok” – árulta el kollégánknak az RTL Híradó műsorvezetője, Rábai Balázs, aki a 20 éves Story Gálára egyenesen adásból érkezett. A híradós a nagyszabású eseményre kolléganőjét és műsorvezető partnerét, Szabados Ágnest kísérte el. 

Rábai Balázs beszélt arról is, hogy korábban még sosem „bálozott”, a Szépművészeti Múzeum patinás csarnokaiban rendezett Story Gála volt az első bálja. „Jó volt eljönni egy ilyen rendezvényre” – összegezte élményeit a híradós, aki őszintén elmondta, nem szokta komfortosan érezni magát az ilyen eseményeken, annak ellenére sem, hogy egyébként sok mindenkit ismer. 

Míg Rábai Balázs nem volt gondban a ruhával, már csak azért sem mert, mert szerinte egy híradósnak kell hogy legyen egy szmoking a szekrényében, Szabados Ágnes a ruháját egy fotózáson látta meg. A híradós elárulta, azonnal beleszeretett a ruhába, és mivel tökéletesen illett rá, úgy döntött, ebben jön el a Story Gálára. 

Ha lemaradtál percről-percre közvetítésünkről a 20 éves Story Gáláról, ide kattintva pótolhatod. 

Exit mobile version