Sztárok

Galambos Lajos elmondta, mi van lánya és Hajdú Péter között

Miután Galambos Bogi és Hajdú Péter az utóbbi időben több közös képet is posztolt, megindultak a találgatások, mi lehet közöttük. Most Bogi édesapja is megszólalt az ügyben.

Galambos Lajcsi a 20 éves Story Gálára szombat este lányával, Bogival és fiával érkezett. Lajcsi, ahogy meglátta a Story kameráját, egy percig sem tétovázott, azonnal igyekezett elején venni a további találgatásoknak arról, mi lehet Bogi és Hajdú Péter között. „Semmi nem igaz abból, amit az újságok írnak a kislányommal és Hajdú Péterrel kapcsolatban” – jelentette ki Lajcsi.

A találgatások egyébként azután keltek szárnyra, hogy Galambos Bogi és Hajdú Péter az utóbbi időben több közös képet is posztolt. Az ügyben egyébként Hajdú Péter már megszólalt: elmondta, jó barátság fűzi Lajcsihoz, lányával viszont csak „haverok”. „Bogi kirakott pár fotót arról, hogy találkoztunk a pesti éjszakában, de csupán összefutottunk. Nem együtt mentünk a szórakozóhelyre, és nem is együtt távoztunk” – tette hozzá Hajdú Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top