Anyák mondanak köszönetet Meghan Markle hasas képeiért

Wappler Veronika | 2019. Május 09.
Az utcán, a buszon, de még munkahelyi beszélgetésekben is előkerült Meghan Markle szülés utáni fotója. Voltak, akik hüledeztek, voltak, akik szerint bátor volt, és voltak, akik szerint sátrat kellett volna magára húznia, hogy eltakarja a hasát. Te mit gondolsz?

Harry herceg ígéretéhez híven tegnap délután közzétették az első családi fotót, és bemutatták II. Erzsébet nyolcadik dédunokáját, Archie Harrison Mountbatten-Windsort a világnak. A sussexi hercegi pár saját Instagram-oldalán látható az a fotó is, amelyen Meghan Markle karjában van a fia és II. Erzsébet királynő mosolyogva nézi

Meghan Markle (vagy hivatalosan Meghan hercegné) két nappal a szülés után állt kamerák elé: 

(fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Image)

Aki a királyi család tagjairól olvas cikkeket, annak nem mondok újat azzal, hogy a hercegnét sokan és sokat kritizálták, amióta csak Harry herceggel hivatalossá tették a kapcsolatukat. A múlt részletezésébe most nem megyek bele, ezúttal csak azért hoztam fel, mert így talán nem meglepő, hogy Meghan Markle szülés utáni első hivatalos megjelenését is bírálták. Igaz, jó néhányan viszont éppen most kedvelték meg a hercegnét, és rengetegen – köztük számos édesanya – mondtak neki köszönetet, amiért a szülés utáni pocakját hangsúlyozó ruhában vállalta a fotózást. 

Pontokba szedve itt van, milyen megjegyzéseket olvastam/hallottam Meghan hercegnéről: 

Ezek a jelentősebb irányok, de gyakorlatilag ízekre szedték a fotókat, akadt még olyan is, aki szerint a gombos ruha rossz választás volt, vagy éppen a velük készült interjút kritizálták. 

Lentebb a galériánkra kattintva láthatsz még több képet, amelyek szerintem teljesen rendben vannak, Meghan aranyos a képeken és a kritizálóknak csak azt tudnám mondani: ilyen egy nő teste szülés után. 

Itt vannak még a képek Meghan Markle-ról, amelyek annyi megjegyzést kaptak:

meghan markle szules utan hasa meghan hercegne harry herceg archie harrison mountbutton windsor GettyImages-1142167987 (1)

Meghan Markle és Harry herceg két nappal a szülés után mutatták be a fiukat, Archie Harrisont (fotó: Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Image)

meghan markle szules utan hasa meghan hercegne harry herceg archie harrison mountbutton windsor GettyImages-1142167985

Meghan Markle végig mosolygott a fotózáson (fotó: Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Image)

meghan markle szules utan hasa meghan hercegne harry herceg archie harrison mountbutton windsor GettyImages-1142167981

Meghan Markle hasas képeiért sok anya mondott köszönetet (fotó: Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Image)

meghan markle szules utan hasa meghan hercegne harry herceg archie harrison mountbutton windsor GettyImages-1142167986

Harry herceg fogta végig a kis Archie Harrisont (fotó: Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Image)

meghan markle szules utan hasa meghan hercegne harry herceg archie harrison mountbutton windsor GettyImages-1142167978

Voltak, akik szerint Meghan a férjére támaszkodott a fiotózás után, mert a magassarkúban alig tudott már menni (fotó: Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Image)

 

 

Exit mobile version