Ábel Anita már kislányának is bemutatta új szerelmét

nlc | 2019. Május 10.
Tízéves kislánya lelki egészségét tartotta szem előtt Ábel Anita, mikor úgy döntött, hogy elválik férjétől.

Ábel Anita és új párja, Roberto Favaro tegnap jelentették be kapcsolatukat ország-világ előtt egy szerelmes fotóval a férfi Instagramján. A poszt időzítése több szempontból érdekes. Egyrészt még csak egy hónapja járnak, másrészt pedig a fotó publikálásakor a műsorvezető éppen válásáról tartott előadást.

„A házasságomban én hoztam meg ezt a döntést, de a másik félben is érlelődött már. Sok emberrel beszéltem előtte arról, hogy a saját boldogságomat feláldozzam-e a gyerekért, és jó-e az, hogy haragban, boldogtalanságban élek” – mesélt a váláshoz vezető döntésről Ábel Anita.

„Bevallom, abból kezdtem el érezni, hogy baj van, hogy mind a ketten elfelejtettük a házassági évfordulónkat. Egy hét múlva jutott eszembe, hogy Jézusom, most mi van, mi történik?” A válás elhatározása után pedig egyből kislányuk lelki egészsége került fókuszba – mondta Ábel Anita a NőComment beszélgetős műsor vendégeként.

Ábel Anita elmagyarázta a tízéves Lucának, hogy az apukájának is lesz még kapcsolata a jövőben. Ő és volt férje azt is elhatározták, hogy minden segítséget megadnak kislányuknak, hogy megértse az új helyzetet. A Bors információi szerint Ábel Anita már be is mutatta Lucának új szerelmét, Roberto Favarót.

Exit mobile version