nlc.hu
Sztárok

Címlapon Ábel Anita és Roberto Favaro

Először szerepel címlapon a párjával Ábel Anita: „Szerintem az esküvőnk is váratlan lesz”

Három napi ismeretség után az olasz gasztroszakember már meg akarta kérni a műsorvezető kezét.

Ritkán beszél a magánéletéről Ábel Anita, most azonban kivételt tett a BEST magazinnal. Párjával, az olasz gasztroszakemberrel, Roberto Favaroval nemcsak először pózolnak együtt címlapon, hanem a megismerkedésükről, a szerelmükről és az eljegyzésükről is hosszan mesélnek, sőt az eljegyzési fotóikat is megmutatták a sztármagazinban.

Ábel Anita

Ábel Anita meghatódott, amikor Robi megkérte a kezét – Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central

Arra a kérdésre, hogy mit szeretnek leginkább a másikban, Roberto így válaszolt: “Én mindent“. A műsorvezető viszont részletesebben is kifejtette: “Robi nagyon gyorsan gondolkodik, mindig előrébb jár fejben, sokan nem értik, de én azonnal tudtam hozzá kapcsolódni. Nem ismerek még egy olyan okos embert, mint ő. Nagyon sok mindenhez ért, mindenről megvan a véleménye. Humoros, laza. Rendkívül önálló és határozott, talán ebből adódott a legtöbb vitánk, mert néha férfias tudok lenni“.

A harmóniát olyannyira sikerült kialakítaniuk és megtartaniuk, hogy 3 év után, májusban megtörtént az eljegyzés, a megható pillanatra Robi születésnapján került sor. “Nagyon régóta tudtam, hogy meg akarom kérni a kezét, már a megismerkedésünk harmadik napján megkérdeztem, hogy hozzám jönne-e feleségül, meg azóta tízszer, de vártam a megfelelő pillanatra, hogy csak olyan emberek vegyenek körül, akik valóban közel állnak hozzánk” – mesélte a gasztroszakember.

BEST - címlap

Ábel Anita és vőlegénye, Roberto Favaro – Forrás: BEST magazin – címlap

Mi most örülünk az eljegyzésnek, és még nem tervezzük az esküvőt” – árulta el Ábel Anita. Míg vőlegénye erről a következőket mondta el: “Szerintem az is ilyen váratlan lesz. Lehet, hogy nem is Magyarországon, hanem valahol kettesben külföldön“. Egyikőjük számára sem fontos a papír, ám azt nem tagadják, hogy már az eljegyzés másnapján egy leírhatatlan jó érzés uralkodott el rajtuk.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Olvass még Ábel Anitáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top