nlc.hu
Sztárok

Ábel Anita őszintén a volt férjéről

Ábel Anita az előző házasságáról: „Volt egy pont, amikor úgy éreztem, már nem tudunk mit adni egymásnak”

Ábel Anita korábban szinte semmit nem mondott a válásáról és annak alakulásáról, most viszont megnyílt ezzel kapcsolatban.

Ábel Anita és férje 16 év együttlét, után 2019-ben döntöttek a válás mellett. Mindketten nehezen élték meg ezt az időszakot, de nem teregették ki a részleteket. Most, három évvel később Peller Mariannak mesélt először a döntés hátteréről és arról, milyen viszonyban vannak most a volt férjével.

Ábel Anita

Fotó: Lélekközösség

„Nagyon fiatalon találkoztunk, bár ha megnézzük a kort, akkor nem így látjuk. Ő jellemében nagyon fiatal volt, gyakorlatilag a szülői házból került az életünkbe. 27 voltam, ő 28. Azt gondolom, ő mellettem nőtt fel és mellettem tapasztalt meg egy csomó minden, de fordítva is így történt. Én is sok mindent kaptam tőle: játékosságot, önbizalmat és Lucát. Ez a legfontosabb része az életünknek. Szerettem volna még egy gyereket, de benne nem volt erős a hajlam efelé. A jó Isten, az energiák, nevezzük bárhogy, úgy alakította, hogy egygyermekes szülő maradtam. Sok mindenre tanítottuk egymást, de volt egy pont, amikor úgy éreztem, hogy már nem tudunk mit adni egymásnak. Nem tudtunk továbbmenni, mert valahogy elhagytuk egymást. Csak a közös gyerek miatt nem kellett volna együtt maradnunk, az élet pedig minket igazolt. A mai napig nagyon jó a kapcsolatunk, ez nagyon fontos volt Luca miatt. Ha volt is köztünk feszültség, azt nem a gyerek előtt mutattuk ki. Baráti a viszonyunk, ő érti és el is ismeri, hogy jó, hogy megléptük ezt korábban” – hangzott el az Utazás a lelked körül című műsorban.

A teljes adást a Lélekközösség Youtube-csatornán megtekintheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top