nlc.hu
Sztárok

Ábel Anita és Holdampf Linda búcsúzik

Ábel Anita és Holdampf Linda így búcsúzik a Life TV-s időszaktól

Sok jó dolog történt velük az elmúlt másfél évben.

Tegnap kiderült, hogy a Life TV költségcsökkentés miatt elküldi a sztárjait, többek között a vezérigazgatót, Hajdú Pétert és a saját gyártású műsorok arcait. Csonka Bandi már a hír megjelenése után posztolt, de Ábel Anita és Holdampf Linda is búcsúznak az elmúlt időszaktól.

Holdampf Linda Ábel Anita

Fotó: Instagram

„Köszönöm ezt a másfél évet az @ebredjvelunk csapatának. Boldog vagyok, hogy részese lehettem. Csodás, kreatív emberekkel dolgoztam együtt a képernyőn és háttérben egyaránt. Igazi öröm munka volt. Kedves Nézők, önöknek/nektek is köszönöm nagyon, hogy így megszerették a műsort. Hamarosan találkozunk, képernyőn, színházban és persze a Facebookon és az Instán. És ne felejtsetek el inni jó sok vizet ma, mert pokoli meleg van” – írja közösségi oldalán Ábel Anita.

Holdampf Linda is meghatóan búcsúzik. „Vannak fontos, meghatározó szakaszok az ember életében. Ez az elmúlt Life tv-s időszak számomra ilyen volt. Sajnos ez az utazás ma véget ért. De nem kesergek, még ha fáj is a szívem érte… Hálát érzek mindenért, amit kaptam! Az egész stábért, a fantasztikus kollégákért, a vendégekért, az élményekért, az emlékekért, a lehetőségért! Ezeket viszem magammal! Ahogy a műsorvezető társaimat is, akikkel most szakmailag külön utakon folytatjuk, de aztán ki tudja, lehet újra összeáll a négyesünk. Az biztos, hogyha nem is ébredünk együtt a jövőben, barátként számíthatunk egymásra bármit is dob az élet! Büszke vagyok arra, hogy rengeteg témának, embernek, ügynek teret engedett a műsor, ami nem jöhetett volna létre a kreatív csapat, a szerkesztők nélkül! És itt vagytok ti, önök, a kedves nézők! Nagyon köszönöm a megtisztelő figyelmet, a szeretetet, az érdeklődést, a türelmet! Mindent amit én, a kollégák, a műsor kapott! Értetek, önökért éri meg ezt az egész televíziózást csinálni stylistként, műsorvezetőként egyaránt!
Bízom a jövőben, az új lehetőségekben, kihívásokban! Nagyon szép nyarat kívánok mindenkinek! Pihenjetek, nyaraljatok, családozzatok, bulizzatok, fesztiválozzatok! Aludjatok nagyokat!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top