nlc.hu
Sztárok

Kiderült, hol folytatja Hajdú Péter

Hajdú Péter a TV2 Csoport elnöke, Vaszily Miklós tanácsadójaként folytatja

Hajdú Péter távozik a Life TV éléről.

Ma derült ki, hogy a Life TV hatalmas leépítésbe kezdett: az összes sztárjukkal szerződést bontottak és megszűnnek a saját gyártású műsorok. Ez azt jelenti, hogy az eddigi vezérigazgató, Hajdú Péter is máshol folytatja.

Hajdú Péter

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

Közleményt adott ki a Life TV:

Átalakítja szervezeti felépítését a Media Vivantis Zrt. Távozik a médiavállalattól Hajdú Péter vezérigazgató, aki a TV2 Csoport elnökének, Vaszily Miklósnak tanácsadójaként folytatja munkáját. Ezzel egy időben Szabó Péter korábbi terjesztési igazgató veszi át a Life TV-t és Ozone TV-t üzemeltető vállalat vezetését operatív vezetőként.

Hajdú Péter irányítása alatt a Media Vivantis Zrt. a hazai televíziós piac legdinamikusabban növekvő vállalatává vált. Vezető csatornájával, a Life TV-vel két év alatt 414%-os növekedést produkált, azaz megnégyszerezte piaci részesedését és 39 helyet lépett előre a televíziós sikerlistán.

A vállalat irányítása mellett a televíziós szakember műsorvezetőként is hozzájárult a Media Vivantis Zrt. növekedéséhez a Life TV-n futó Frizbi és Összezárva Hajdú Péterrel című műsoraival – utóbbival több alkalommal nézettségi rekordokat hozva a csatornának.
Hajdú Péter távozását követően a Media Vivantis Zrt. jelentősen átalakítja működését. A kedvezőtlen gazdasági környezet miatt csökkenti munkavállalóinak számát, valamint a korábbihoz képest jóval alacsonyabb programinvesztícióval alakítja ki a portfoliójába tartozó csatornák műsorstruktúráját.

Hajdú Péter lesz a TV2 Csoport elnöke, Vaszily Miklós tanácsadója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top