nlc.hu
Sztárok

Nagy újrakezdők

Nagy újrakezdők: magyar celebek, akikre válásuk után ismét rátalált a boldogság

Olyan magyar sztárok közül válogattunk, akik a magánéleti mélypontjuk után ismét megtalálták a boldogságot.

A sztárok magánélete sem játék és mese, előfordulnak nagy szakítások, válások. Sajtóhírek szerint a nemrég szakító Marsi Anikó és Palik László már más-más oldalán találta meg ismét a szerelmet, de rajtuk kívül vannak még páran, akik igazi újrakezdők. 

A következő magyar celebek azonban kaptak még egy esélyt a boldogságra.

Polyák Lilla

Polyák Lilla válását követően Gömöri András Máté mellett találta meg a boldogságot, akihez hozzá is ment. A korkülönbség ellenére a pár harmonikus kapcsolatban él.

“4 éve áprilisban a lillafüredi csónakázótavon akartam megkérni Lilla kezét, de nem volt még nyitva a csónakkölcsönző 🙈😂❤️ Úgyhogy ma a 3. házassági évfordulónkon elhoztam végre csónakázni🚣🏻🥰 Aztán megkerestük azt a helyet, a vízesés alatt, ahol végül megkérdeztem tőle, hogy: “Leszünk boldogok egy életen át?”❤️💍 Ott pedig elkapott minket a jégesős vihar😂☔️⛈ Gyönyörű nap volt” – írta Gömöri András Máté közösségi oldalán.

Stohl András

Stohl András igazi újrakezdő, aki tavaly ismét megnősült. A színész és párja, Vica egy éve mondták ki a boldogító igen.

“1 év. Egy évvel ezelőtt szűk családi, és baráti körben EGYBEKELTÜNK. Csodálatos volt az első évünk házasokként, várom a következő 100-at. Együtt, Veled! Ünnepeljük a szerelmet! Szeretlek! #házasságiévforduló #elsőév #mégmégmég #szerelem #szeretem #csalad #egység #teljesség #boldogság #hála #mimindenvármégránk #társkapcsolat” – olvasható a TV2 műsorvezetőjének évfordulós posztjában.

Janza Kata

Janza Kata és Pesák Ádám szerelmét megerősítette a nagy korkülönbség.

„Minket még jobban összehozott ez a helyzet, mert mi nem mentünk egymás idegeire, hanem segítettük egymást és ezáltal még jobban összekovácsolódtunk. (…) A köztünk lévő korkülönbség akkora, hogy minket már nem feszélyez semmi. Nem vagyunk rákényszerítve, hogy olyan dolgokon gondolkozzunk, amiken esetleg kisebb korkülönbséggel igen. Szabadabban éljük meg az egészet, azt, hogy nincsenek elvárások” – árulta el Janza Kata korábban a Mokka műsorában.

Wolf Kati

Wolf Katinak 20 év után ment tönkre a házassága, de úgy tűnik, az énekesnő most újra boldog.

Újrakezdő celebek

(Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

„Ő alapvetően is egy pozitív ember, de most egyszerűen madarat lehet vele fogatni, a párja ugyanis tényleg a tenyerén hordozza. A férfi egyébként egy építési vállalkozó, igazán jól szituált, sikeres, határozott ember, ami szintén nagyon imponált Katinak, amikor belépett az életébe” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

Ábel Anita

Ábel Anita és olasz kedvese, Roberto Favaro évek óta kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek. A műsorvezető ritkán beszél kedveséről, de közösségi oldalán megoszt egy-egy közös pillanatot.

Újrakezdő sztárok

(Fotó: Tv2/Sajtószoba)

Sztárpárok nagy korkülönbséggel: 

(Nyitókép: Tv2/Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top