Sztárok

Több mint 20 év után is imádja 13 évvel idősebb feleségét Hugh Jackman

20 éves házasságuk évfordulóját olyan önfeledten ünnepelték, hogy azt is hihetnénk, friss a kapcsolatuk!

Jackman mindig is az élete legjobb döntésének tartotta, hogy feleségül vette Deborra-Lee Furnesst, aki 13 évvel idősebb nála, elmúlt 60 éves. 

Getty Images

„Igazán hálás vagyok, amiért azelőtt találkoztunk, hogy a karrierem beindult, mert így ami az életemben történt, a kamerák előtt és mögött, azt mind együtt csináltuk végig – nyilatkozta egyszer Hugh Jackman. – Az első munkámon találkoztam vele, ő igazi sztár volt, nagyon odáig voltam érte. Igazából az egész stáb odáig volt érte, én meg annyira zavarba jöttem tőle, hogy nem beszéltem vele egy hétig.”

Deborra-Lee Furness ausztrál színésznő, rendező és producer sosem tartotta „szerencsésnek” magát, amiért Hugh Jackman felesége lehet. Egészséges önértékeléssel beszélt egy interjú alkalmával arról, hogy mindketten szerencsések, amiért megtalálták egymást, nincs ebben különbség.

„Ő a legnagyszerűbb, ami valaha történt velem, és egyre jobb és jobb lesz” – áradozott Jackman, aki szerint annak idején mindenki kételkedett bennük a köztük lévő korkülönbség miatt.

A színész soha nem érezte, hogy lemaradna bármiről, csak mert nem él a kínálkozó lehetőségekkel. Neki nem is kérdés, hogy egyetlen nőhöz legyen hűséges, akivel két gyereket fogadtak örökbe.

A fotókért látogass el Illúzió oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top