nlc.hu
Sztárok

Kínos forgatási sztorik

Ciki dolgok, amiket sztárok forgatás közben csináltak

Volt már, hogy beégetted magad egy meetingen? Akkor most megnyugtatunk, hogy nem vagy egyedül: a sztárok is kerülnek kellemetlen helyzetbe a melóban.

A színészi szakma eleve egy kiszolgáltatott helyzet (és akkor még csak nem is a szexjelenetekről beszélünk). Hiszen például egy forgatáson kamerák kereszttüzében kell a lelkedet is lemeztelenítened, nyers érzelmeket átadnod, és megmutatnod először csak a hatalmas stábnak, utána pedig az egész világnak a legbelső énedet. Na most képzeld el, hogy ebben a helyzetben hibázol, és valami rettentő kínos dolgot teszel. Az egekbe hágott a szekunder szégyen, igaz? Akkor kapaszkodj meg, mert most konkrét történetek érkeznek arról, hogyan égették be magukat A-listás sztárok egy-egy forgatáson.

Hugh Jackman

Rögtön egy olyan sztorival kezdünk, ami egy kivétel: nem forgatáson, hanem a színpadon esett meg, de valójában mindegy is a helyszín. Hugh Jackman Gastont játszotta A szépség és a szörnyeteg ausztrál produkciójában 1990-ben. És hát… „bepisiltem a színpadon. Az orvosom szerint dehidratált voltam, ezért az ő javaslatára rengeteg vizet ittam. Annyit, hogy mire eljutottam ehhez a számhoz, amit Gastonként piros harisnyában adtam elő, két választásom volt: vagy belepisilek a nadrágomba vagy nem énekelek” – mesélte.

ugh Jackman

Fotó: Andreas SOLARO / AFP

Anne Hathaway

Megvan a Szerelem és más drogok? Egy elég túlfűtött film, aminek egyik jelenetében Anne Hathaway karaktere egy ballonkabátban érkezik Jake Gyllenhaal lakására – a kabát alatt pedig nincs semmi. Ahogy Anne-en sem volt. „Azt hittem, már forgunk, de kiderült, hogy ez még csak a próba volt, úgyhogy feleslegesen vetkőztem le egy csomó ember előtt. De hé, csak a munkámat végeztem” – emlékezett vissza.

Anne Hathaway

Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Henry Cavill

Újabb tüzes produkció, ezúttal egy sorozat: a Tudorok. Ebben szerepelt hosszú éveken át Henry Cavill, aki kivette a részét a széria szexjeleneteiből. És így kijutott neki ciki szituációkból is. Mint amikor egy lány ült rajta, a színésznek pedig merevedése lett. „Gyakorlatilag folyamatosan hozzám dörgölőzött, én meg egy kicsit túl izgatott lettem. Nem győztem utána bocsánatot kérni. Nem túl jó, mikor egy profi színészi környezetben vagy, és valakinek merevedése lesz, nem? Konkrétan elfogadhatatlan” – magyarázta.

Henry Cavill

Fotó: Wiktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey úgy hozta magát kínos helyzetbe, hogy egyáltalán nem volt profi: nem készült fel a forgatásra, nem tanulta meg a szövegét. Ami ráadásul egy négyoldalas monológ volt… spanyolul. A kifogás? „Nem akartam elolvasni a forgatókönyvet egyáltalán, mert azt gondoltam, hogy ismerem a karakterem, és majd improvizálok” – mondta. Aztán mégis belenézett a scriptbe, és meglátta a maratoni szöveget, amit ezután megpróbált 12 perc alatt bemagolni. „Spoiler: nem sikerült.” Azóta erre tanulópénzként tekint, és most már mindig megtanulja a szövegeit.

Matthew McConaughey

Fotó: Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Emma Watson 

A kiskamasz Emma Watsonnak éppen ellentétes problémája volt a Harry Potter és a bölcsek köve forgatásán: túlságosan is jól tudta a szöveget. Még a többiekét is. És nem bírta ki, hogy ne mondja velük szinkronban. Ami csak azért probléma, mert ez meglátszik a kamerán. „Ezzel tök sok felvételt rontottam el. Chris [Colombus, a rendező] folyton rám szólt, hogy ne tátogjam a többiek mondatait. Annyira lúzer voltam. Imádtam a könyveket, és nagyon szerettem volna jól csinálni a munkámat. Kicsit túllőttem a célon” – mesélte Emma, akinek lehet, hogy egy kifejezetten ciki emlékként maradt ez meg, de szerintünk ez a sztori inkább cuki!

Emma Watson 

Fotó: Alessandro Bremec / NurPhoto / NurPhoto via AFP

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top