nlc.hu
Horoszkóp

Emma Watson és a Kos csillagjegy

Kos csillagjegy vagy? Ebben hasonlítasz Emma Watsonra

Emma Watson kalandvágyó és egyenes jellem, nem véletlenül, hiszen a Kos csillagjegy szülötte. Nézd meg, miben hasonlítasz a híres színésznőre!

Emma Watsont jól ismerjük, mióta az első Harry Potter filmben beleszerettünk Hermione Granger szerepében. A színésznő karrierje azóta is szárnyal, szemtanúi lehetünk, hogyan tevékenykedik aktivistaként és hogyan közvetíti határozott véleményét a világ történéseiről, a hírnevét mindig a számára kedves ügyek mellé állítva. A Kos csillagjegy alábbi jellemzői abszolút jól megfigyelhetők Emma Watsonnál.

A Kos bátor

A Kos forrófejűként vonult be a köztudatba, pedig szó sincs gyerekes lobbanékonyságról. Igaz, hogy a Kos sokszor nem túl szervezett és hajlamos elunni a munkáját, de közben jól kezeli a stresszes helyzeteket és a bátorsága miatt könnyen veszi a kihívásokat. Emma Watson visszatekintve a Harry Potter filmekre így nyilatkozott: „Amikor Hermione szerepére jelentkeztem a meghallgatásra, volt bennem egy merészség, nem féltem senkitől, pedig nem ismertem senki mást ott. Egyszerűen csak tudtam, hogy szeretem ezt a lányt, szeretem ezt a szerepet és szeretem ezt a világot, úgyhogy belevágtam.”

A Kos imádja a kalandokat

Legyen szó utazásról, sportról vagy csak a napi ruháról, a Kos szereti, ha van egy kis dráma az életében. Ezért is imádja a kalandokat és váratlan helyzeteket. De a gardróbnál maradva, Emma Watson például elmondta, hogy „A stílusom határozottan fejlődött az évek során. Általában a klasszikus, egyszerű ruhadarabokat kedvelem, de van egy bátrabb, kalandos oldalam is. Szeretek kísérletezni a külsőmmel, és általában tudatosan ifjú, feltörekvő divattervezőtől választok ruhákat.”

Emma Watson

Emma Watson és a Kos csillagjegy (Kép: Getty Images)

A Kos nem fél a konfrontációtól

„Néha túl nyers és elég konfliktuskereső vagyok” – mondta Emma Watson még 2015-ben, ami általában jellemző vonás a Kos csillagjegyű emberekre. Bár olykor bántó tud lenni a Kos egyenessége, de az őszinteségét mégis értékelni kell, mert épp ettől lesz megbízható barát, akinek adhatunk a szavára. Emma Watson is úgy nyilatkozott, hogy nem tud hazudni: „Emlékszem, hogy megpróbáltam bejutni egy klubba, amikor éppen csak betöltöttem a 18. életévemet. Megkérdezték a koromat – a barátaim már az ajtóban voltak, nem is volt nagy ügy –, én meg azt mondtam: »Nem tudom megcsinálni.« Szörnyű. Azt mondták a barátaim: »Színésznő vagy, mi bajod van? Szedd össze magad!«”

A Kos önbizalma példamutató

A Kos csillagjegy gyakran nagyon magabiztos és hisz önmagában. Emma Watson közeli barátja és divattanácsadója, Caroline Sieber mesélt így a színésznőről: „Emma őrült módon képes koncentrálni a feladataira és rendkívül tiszta fejjel gondolkodik. Kivételes, mennyire bízik a saját megérzéseiben, aminek a vége aztán mindig önbizalommal teli függetlenség lesz nála.”

A Kos imád kipróbálni új dolgokat

A Kos nehezen köti le magát egy tevékenységhez, mert minden újdonság és izgalmas dolog hívja, amitől aztán általában nem várt új képességekre tesz szert. Emma Watson esetében például a sütés az, ami abszolút nem vág a mesterségébe, mégis imádja: „A csokis banánkenyerem egyszerűen verhetetlen – nyilatkozta egyszer a színésznő. – Szerintem ránézésre senki sem gondolná, mennyire finom. És imádok táncolni is. Én vagyok az a lány, akinek nem kell alkohol ahhoz, hogy felpattanjon bármikor egy táncra, elég hozzá egy jó dal, és már ropom is a parketten.”

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top