nlc.hu
Horoszkóp

Tévhitek a Kos szölötteiről

5 tévhit a Kos csillagjegy szülötteiről

Íme az az 5 dolog, amit a legtöbben rosszul tudnak a Kosokról!

A Kos szülöttei (március 20-április 21.) impulzív és karakteres személyiségek, éppen ezért értik őket olyan sokan félre. Tisztázzuk a leggyakoribb tévhiteket a zodiákus első jegyével kapcsolatban!

 # 1. tévhit: Nincs szükségük másokra

Tény, hogy a Kosok legszívesebben a maguk útján haladnak, mégpedig olyan határozott tempóban, amivel bizony nehéz felvenni a fordulatszámot. A döntéseiket képesek, sőt kifejezetten szeretik önállóan meghozni és a feladataikat is gond nélkül elvégzik egyedül. Ebből adódóan általában azt feltételezik róluk, hogy nincs is szükségük másokra, sem érzelmi, sem gyakorlati értelemben. Ez azonban nem igaz. Nagyon is igénylik a támogatást, segítséget, igaz, az esetek többségében túl büszkék ahhoz, hogy ezt ki is fejezzék.

# 2. tévhit: Mindenkit le akarnak győzni

A jegy szülötteiben valóban igen intenzív a versenyszellem: maga a vetélkedés is, mindenek felett a győzelem motiválja őket. Tévedés azonban, hogy a versengésben elsősorban mások felett akarnának diadalt aratni. Valójában ugyanis sokkal inkább magukat, a saját korlátaikat győzik le. 

Kos csillagjegy

Kos csillagjegy (Fotó: Getty Images)

 # 3. tévhit: Rendetlenek

Bár valóban nem ők a pedantéria szobrai, azonban tévedés azzal vádolni őket, hogy rendetlenek, netán igénytelenek lennének. Sokkal inkább az a bizonyos „rendezett káosz” veszi körül őket, mely a külső szemlélő számára ugyan kétségkívül átláthatatlan, maguk a jegy szülöttei azonban nagyon is megtalálják benne a rendszert és a komfortot.  

# 4. tévhit: Felelőtlenek

A Kosok gyakran előbb cselekszenek, mint hogy gondolkodnának, ami olykor abszolút beválik, más esetekben viszont negatív következményekkel jár. Emiatt aztán felelőtlennek tartják őket, pedig egyáltalán nincs szó arról, hogy ne vállalnák a tetteik következményeit. Bár ha valamit elrontanak, általában szükségük van némi időre ahhoz, hogy lehiggadjanak, ezt követően azonban annál inkább beleállnak a helyzetbe, képesek belátni, ha hibáztak és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy helyrehozzák, ami félrement.

 # 5. tévhit: Képtelenek a hűségre

A Kosok szeretnek és tudnak is hódítani és egyáltalán nem rettennek meg a kezdeményező fél szerepétől sem. Viselkedésük miatt sokan könnyűvérűnek, csapodárnak tartják őket, akik képtelenek a komoly, monogám kapcsolatra. Mindez azonban inkább csak látszat. A jegy szülöttei ugyanis nagyon is vágynak az elköteleződésre, azonban nem horgonyoznak le akárki mellett. Amikor keresgélnek, valóban nagyon intenzíven és nyitottan teszik. Azonban ha végre megtalálják azt a személyt, aki fontossá válik a számukra, hűségesek maradnak hozzá. 

via

Olvass még a Kosokról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top