Magyarország kúl

Henry Cavill Magyarországon forgat

A sztár több hétig Budapesten lesz, már egy belvárosi étteremben is megfordult.

Újabb világsztárral találkozhatunk Magyarországon: a brit Henry Cavill egy népszerű videojátékon alapuló sorozatot forgat hazánkban, ezért most több hétig Budapesten marad – tudta meg az RTL Klub.

Fotó: James Devaney/Getty Images

Superman” már egy belvárosi olasz étteremben, a Trattoria Pomo D’oróban is megfordult még szeptember végén. Az étteremtulajdonos, Gianni Annoni most az RTL-nek nyilatkozott az élményről.

Elmondása szerint Cavill külön termet kért magának és barátainak, hogy nyugodtan élvezhessék a vacsorát. Annoni sztárallűröktől mentes, barátságos figuraként írta le a színészt. Az étteremtulajdonos vicceskedve azt mondta, az egyetlen kifogása az volt, hogy készítsenek egy közös fényképet, mert – mint mondta – ha enélkül megy haza, a felesége meg fogja verni. Szerencsére erre nem került sor, Cavill ugyanis örömmel pózolt egy kép erejéig, és még egy autogramot is adott neki.

Ez az étterem egyébként nagyon népszerű lett a világsztárok körében: már Arnold Schwarzenegger és Jamie Foxx is meglátogatta.

Az RTL Klub interjújához kattints a lejátszásra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top